Klik her for Home / Forsiden
Klik her for at læse Artikler
Klik her for at læse Historiske Oplysninger
Klik her for at se fotos fra 100-års fødselsdagen
Klik her for at besøge Foto Galleriet
Klik her for at se Lydklip Index
Klik her for se Sponsorerne til dette web-sted
Klik her for at se- eller skrive i Gæstebogen

 

  
HARRY MEISTRUPs HISTORIE  -  side 25
line.gif (1251 bytes)

  
Jørgen Ulrich, Harry Meistrup, Jan Leschley, Eva Meistrup, Kurt Nielsen - Wimbledon, juni 1999
Jørgen Ulrich, Harry Meistrup, Jan Leschley, Eva Meistrup, Kurt Nielsen - Wimbledon, juni 1999

Tidligt om morgenen lørdag den 26. juni kørte Eva og Harry til Wimbledon for at mødes med Harrys "gamle elev" Kurt Nielsen, der selv har spillet finalekamp der. Kurt viste Harry de forskellige indgraveringer i gangene og bagefter filmede TV2 en samtale mellem dem på Centre Court, før dagens tenniskampe skulle begynde.

Harry på vej til næste match - Wimbledon, juni 1999

Harry syntes det var interessant at se alle de mange forberedelser, der skal til, før publikum lukkes ind. Udenfor afspærringerne var der sort af mennesker, der stod og ventede - på slaget 10 stormede de ind for at finde en god tilskuerplads. Eva og Harry havde imidlertid ikke travlt med en finde en plads den formiddag - de var inviteret til reception hos Mette og Jan Leschley.

Eva og Harry som tilskuere i Wimbledon, juni 1999Derefter skulle de naturligvis følge den danske deltager, Kristian Pless, der spillede i juniorturneringen - han var i kamp mod en Schweitzer og vandt 6-3 6-3. Bagefter videre til Boris Becker, der spillede en meget koncentreret kamp mod en australier - og så hen til en match mellem damerne. Da den kamp var forbi, var der så mange mennesker alle vegne, at det næsten var umuligt at komme frem - men heldigvis kunne man da også slappe af på en bænk udenfor banerne og følge kampene på en storskærm.

Efter en hektisk dag i Wimbledon mødte en brasiliansk journalist op på hotellet om aftenen - han havde en måneds tid tidligere i Paris set et fransk TV-indslag om en 100-årig, der spillede tennis. Da han havde hørt at Harry kom til Wimbledon, var han rejst til England med det ene formål, at skrive en artikel om Harry til avisen hjemme i Brasilien.

Harry hilser på Wimbledon-turens yngste deltager - der er næsten nøjagtigt 100 års aldersforskel mellem ham og Malous nyfødte barn.
Harry hilser på Wimbledon-turens yngste deltager - der er næsten nøjagtigt 100 års aldersforskel mellem ham og Malous nyfødte barn.
  

Eva og Harry var meget imponerede over så godt alting fungerer ved så stort et arrangement, som Wimbledon turneringerne er. Fine parkeringsforhold for busser - regngøringspersonale hele dagen, så papir og andet affald straks bliver samlet op - store og rene toiletter - fin service på restauranterne og i de mange små kiosker, hvor man kan købe noget at spise og drikke. De håber begge at der også vil blive tænkt på disse ting, når den ny sportshal i Taastrup ved København anlægges - så kommende generationer kan få en ligeså positiv sportsoplevelse, som de selv havde på turen til England.

 

< Forrige side   |   Næste side >

| Home | Artikler | Historie | Foto Galleri | Lydklip | Sponsorer | Tilbage |

1899.dk - Publiceret maj 1999,  revideret 2000, 2001, 2002, 2003 og 2006.
Webmaster  &  Web-design © 1999-2012: PMP/Power Media Production ApS
© Artikler, audio og fotos tilhører respektive ejere og må ikke reproduceres uden tilladelse

 

1899.gif (1119 bytes)
Harry Meistrups
histori
e:

1899-1939:
Side 1:
Side 2:
Side 3:
Side 4:
Side 5:
Side 6:
Side 7:
Side 8:
Side 9:
Side 10:
Krigsårne:
Side 11:
Side 12:
Side 13:
Tiden efter krigen:
Side 14:
Side 15:
Side 16:
Side 17:
Side 18:
Side 19:
100 år:
Side 20:
Side 21
Side 22
Et aktivt seniorliv:
Side 23
Side 24
Side 25
Side 26 
Side 27 
Side 28 
The Greatest Tennis Player of All Time:
Side 29 
(English)

Lydklip Index