Klik her for Home / Forsiden
Klik her for at læse Artikler
Klik her for at læse Historiske Oplysninger
Klik her for at se fotos fra 100-års fødselsdagen
Klik her for at besøge Foto Galleriet
Klik her for at se Lydklip Index
Klik her for se Sponsorerne til dette web-sted
Klik her for at se- eller skrive i Gæstebogen

 

  
En moden idrætsmand - side 4
line.gif (1251 bytes)

MÅSKE EN ENKELT DAG I VANDET

Stuen i det røde træsommerhus er fyldt med malerier, lysestager, marokkopuder, tørrede blomster, gipsfigurer, kobberkander, lampetter, stoftryk, masker og fotografier. Blandt alle nipsene står et klaver.  Det spiller Harry på. Chopin er yndlingskomponisten. 

»Han er morsommere at øve end de andre«, forklarer han, mens en græsslåmaskine larmer i baggrunden. Det er Eva, der er i gang med at få styr på plænen. At hun først måtte skille maskinen ad og reparere den, før hun kunne gå i gang med havearbejdet var ingen forhindring. Og hun har ikke bare slået græsset på sommerhusgrunden, hun har også været ude på det grønne bakkede område - Heather Hill - som de er naboer til, for at lave en sti den vej, hun hver
dag tager ned til vandet. 

Tidligere gik de begge i vandet hver dag, når de var på landet om sommeren. Men Harry Meistrup har bebudet, at det for hans vedkommende er slut. Det er for anstrengende at tage trappen ned til stranden. 

»Måske lige en enkelt dag, hvor det er helt fjollet lækkert vejr«, forudser Harry Meistrup og fortæller om juleaftner i sommerhuset, hvor gæsterne blev lokket med
til en omgang vinterbadning. 

»Han skal jo også have lov til at hvile sig«, siger Eva og når ægteparret slapper af foran fjernsynet står den gerne på sport. De ser gymnastik, skøjteløb, ballet og tennis. 

»Sporten har også ændret sig, efter at fjernsynet kom frem«, fortæller Harry Meistrup, som mener, at de sportsgrene, som er velegnede til tv-transmission har vundet frem. Og at for eksempel skøjteløb er blevet direkte indrettet til fjernsynet.

»Tidligere var der også figurløb, hvor man skulle løbe i nogle bestemte mønstre som ottetaller oven på hinanden. Men det er kedeligt at se på en skærm, så det gør man ikke mere. Det er ærgerligt, for da kunne man virkelig se skøjteløbernes præcision«, forklarer Eva. 

< Forrige side  |  Næste side >

| Home | Artikler | Historie | Foto Galleri | Lydklip | Sponsorer | Tilbage |

1899.dk - Publiceret maj 1999,  revideret 2000, 2001, 2002, 2003 og 2006.
Webmaster  &  Web-design © 1999-2012: PMP/Power Media Production ApS
© Artikler, audio og fotos tilhører respektive ejere og må ikke reproduceres uden tilladelse

 

1899.gif (1119 bytes)
Artikler om Eva og
Harry Meistrup:


En moden idrætsmand
Side 1
Side 2
Side 3
Side 4
Side 5
Side 6


Harry i Istanbul
Side 1
Side 2
Side 3


De har opskriften på et godt liv
Side 1
Side 2
Side 3


Evigt unge
Side 1
Side 2
Side 3
Side 4