Klik her for Home / Forsiden
Klik her for at læse Artikler
Klik her for at læse Historiske Oplysninger
Klik her for at se fotos fra 100-års fødselsdagen
Klik her for at besøge Foto Galleriet
Klik her for at se Lydklip Index
Klik her for se Sponsorerne til dette web-sted
Klik her for at se- eller skrive i Gæstebogen

 

  
Evigt unge  -  side 4
line.gif (1251 bytes)

Klik her for Foto GalleriMan bliver aldrig for gammel til et kærligt kys. Heller ikke på konditrappen ud til de fredede Heatherhill-bakker.

 

Vennen Wagner

Harrys svaghed er problemer med hørelsen, men det klarer et høreapparat, så han stadig kan lytte til sine elskede opera-plader og spille selv. Somme tider akkompagnerer han en af husets venner, præsten Ingelise Wagner, når hun prøver som sanger i en nærliggende kirke.

- Hun er faktisk ganske dygtig, siger Harry. - Hun kommer ofte forbi os med nogle noder, som vi går igennem inde ved klaveret.

Ingelise Wagner bor lige i nærheden af sommerhuset. Hun har en kajak og tager den sommetider med, så Eva kan bruge den. Eva har nemlig engang været Danmarksmester i kajak, hvad ellers? En gang imellem pilker de to veninder torsk fra Evas lille jolle, som ligger ved stranden neden for sommerhuset.

Ægteparret Meistrup har i det hele taget mange venner både her og hjemme på Frederiksberg.

Alderdommens isolation har ikke ramt dem, fordi de begge er udadvendte og dybt interesserede i deres omverden. Og så har ikke mindst Harry en udpræget sans for humor.

Han fortæller f.eks. med stor fornøjelse, at han som 90-årig kom ind på en skadestue, fordi han havde skadet sin finger i en bildør.

- De blev lidt forvirrede over min påklædning. For jeg var jo i tennistøj, og de kunne simpelthen ikke tro på, at en mand i min alder var aktiv spiller.

Op med benene

Eva og Harry Meistrup har været velsignet med trygge kår og et godt helbred. Som Harry siger, er de begge lavet godt fra fødslen. Men de har også gjort meget for at holde fast i det, naturen har givet dem. Også i dag, hvor Harry er lidt øm i hoften efter et fald forleden. Eva puffer ham lidt kærligt i gang, lover ham massage senere.

De går hver dag og helst lidt længere end dagen før. Og de svigter aldrig gymnastikken, som Eva foretager hver morgen, mens Harry foretrækker at lave sine øvelser om aftenen inden sengetid.

- Jeg laver alle mulige forskellige øvelser, men det er meget vigtigt til sidst at strække sig helt ud på gulvet og så rulle begge ben op over hovedet, siger han.

- Det lyder svært, men det kommer efterhånden, hvis man bliver ved.

separato.gif (1096 bytes)

| Home | Artikler | Historie | Foto Galleri | Lydklip | Sponsorer | Tilbage |

1899.dk - Publiceret maj 1999,  revideret 2000, 2001, 2002, 2003 og 2006.
Webmaster  &  Web-design © 1999-2012: PMP/Power Media Production ApS
© Artikler, audio og fotos tilhører respektive ejere og må ikke reproduceres uden tilladelse

 

< Forrige side  | Tilbage til index >

1899.gif (1119 bytes)
Artikler om Eva og
Harry Meistrup:


En moden idrætsmand
Side 1
Side 2
Side 3
Side 4
Side 5
Side 6


Harry i Istanbul
Side 1
Side 2
Side 3


De har opskriften på et godt liv
Side 1
Side 2
Side 3


Evigt unge
Side 1
Side 2
Side 3
Side 4