Klik her for Home / Forsiden
Klik her for at læse Artikler
Klik her for at læse Historiske Oplysninger
Klik her for at se fotos fra 100-års fødselsdagen
Klik her for at besøge Foto Galleriet
Klik her for at se Lydklip Index
Klik her for se Sponsorerne til dette web-sted
Klik her for at se- eller skrive i Gæstebogen

 

  
Evigt unge  -  side 3
line.gif (1251 bytes)

Klik her for Foto GalleriHarry svinger ketsjeren på tennisbanen.

 

Snabelserv og skøjteløb

Harry var kun en stor dreng, da han meldte sig ind i KB for at dyrke den nye og spændende sport tennis. Her var han siden meget aktiv som spiller og turnerings-arrangør, trænede de unge talenter - som f.eks. Kurt Nielsen - og var kendt og frygtet for en særlig snabelserv, hvor ketsjeren roterede to gange over hovedet, inden bolden blev ramt.

Den specialitet mestrer han dog ikke mere, men han er stadig primus motor hos KB's Old Boys i København, hvor han spiller hver tirsdag og efter spillet nyder en enkelt elefantøl - mindst understreger han - med kammeraterne.

Han har hele ansvaret for fordeling af baner og spillere. De andre gamle drenge er mest mellem 40 og 50, og Harrys egen makker er 30. Alle hjemsøger de Harry i sommerhuset og på hans fødselsdag - den er nærmest national helligdag hos KB's Old Boys.

Eva spiller også tennis, men det er først og fremmest skøjtesporten, de to har dyrket sammen på eliteplan. De har sammen vundet Danmarksmesterskabet i parløb fire gange. Hun har flere gange været individuel mester og også fungeret som landstræner. Harry har været international dommer i skøjteløb, og sammen har de været med til to vinterolympiader og skøjtekonkurrencer verden over. Eva løber stadig på skøjter hver vinter i Østerbro skøjtehal.

Hun læste medicin i sine unge dage, men opgav studierne, da hun blev gift og blev i stedet ansat på Novos forsøgslaboratorium, hvor man dengang eksperimenterede med at udvikle penicillin. Eva husker stadig, at alle løb rundt og skrabede mug af syltetøj hos venner og bekendte.

- Jeg er stadig meget videnskabeligt interesseret og følger med på området. Og ernæringsfysiologi har altid optaget mig. Så det helbredsmæssige klarer vi helt selv. Vi tager f.eks. ikke vitaminpiller - vi har vores egen sundhedsbusk derovre, siger hun og peger på hybenbuskene, hvis frugter hun laver saft og marmelade af.

< Forrige side  |  Næste side >

| Home | Artikler | Historie | Foto Galleri | Lydklip | Sponsorer | Tilbage |

1899.dk - Publiceret maj 1999,  revideret 2000, 2001, 2002, 2003 og 2006.
Webmaster  &  Web-design © 1999-2012: PMP/Power Media Production ApS
© Artikler, audio og fotos tilhører respektive ejere og må ikke reproduceres uden tilladelse

 

1899.gif (1119 bytes)
Artikler om Eva og
Harry Meistrup:


En moden idrætsmand
Side 1
Side 2
Side 3
Side 4
Side 5
Side 6


Harry i Istanbul
Side 1
Side 2
Side 3


De har opskriften på et godt liv
Side 1
Side 2
Side 3


Evigt unge
Side 1
Side 2
Side 3
Side 4